Aparat de vîslit Rower E art.802
Producator : CONCEPT 2
Cod produs : #802
Disponibilitatea : la comanda
66 880 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Concept 2 se afla în topul aparatelor de vaslit, datorită tehnologiei noi folosite si respectării cerințelor clienților de-a lungul timpului. Acest echipament sportiv  își va lua locul potrivit într-o sală de fitness precum și pentru casă.

În dezvoltarea designului a fost luat în considerare fiecare detaliu, astfel încât antrenamentul să devină eficient și confortabil.

Printre caracteristicile acestui model au fost necesare să se aleagă soluții tehnice optimizate. De exemplu: înălțimea de aterizare este exact de 51 centimetri, ceea ce facilitează antrenamentul pentru sportivi cu traume articulațiilor genunchiului, precum și un efect de reabilitare a grupurilor musculare.

Lanțul aparatului de canotaj este acoperit cu nichel, principalul avantaj constă în absența nevoii de lubrifiere permanentă și un finisaj special care protejează împotriva zgârieturilor și deteriorărilor.

Partea superioară al aparatului este acoperită cu un strat special armat, ce permite chiar și un model utilizat de mai mulți ani să arăte complet nou.

Monitor - PM5

Lungimea  - 244 cm

Înălțimea scaunului - 51 cm

Lanț de oțel acoperit cu nichel, complet închis

Greutate  - 29 kg

PRODUCĂTOR USA