Banda de alergare MATRIX T7xe art.5036
Producator : Matrix
Disponibilitatea : la comanda
213 575 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Banda de alergare MATRIX combină cele mai avansate tehnologii, cele mai bune materiale și componente, dizainul excelent și o calitatea superioară. Mii de instalații, diverse premii de prestigiu, recunoaștere și statutul de furnizor permanent al rețelei de lider mondial de cluburi (Gold Gym , LA Fitness, SNAP fitness), complexe hoteliere (Hayatt, Four Seasons, Hilton), serviciile publice (poliție și pompieri din SUA), birouri corporative , Universități și centre de agrement.

Design.

Proiectare diviziunei MATRIX are o reputație mai bună în Atlanticul de Nord, care este susținută de o varietate de premii prestigioase. De exemplu, T7XE - câștigătorul nominalizărea "Pentru cel mai bun design" al Societății Americane de Design Industrial în 2009.

Mișcarea.

Inima piesei este sistemul său de acționare. În piesele MATRIX a fost instalat un motor extrem de fiabil și controlat de timp(Dynamic Response Drive System ™)Producția proprie a companiei, emisă în funcție de model, de la 3.0 la 5.0 CP. Curent alternativ. Dynamic Response Drive System ™ oferă un răspuns adaptabil la greutatea utilizatorului și la viteza de antrenament - ceea ce înseamnă că pentru utilizatorul de orice greutate, web-ul se mișcă ușor, în mod egal și complet, la viteza specificată. 

Un plus esențial este menținerea aceluiași nivel de depreciere pe întreaga gamă de viteză. Banda de fugă a altor producători suferă de multe ori "sărituri" sporite la viteze mari - ceea ce nu numai că nu este confortabil, ci și nesigur.

Soluții software.

Matrix este în mod tradițional printre liderii în implementarea noilor soluții software. Acestea se referă la o varietate de părți aflate în simulator - dintr-o varietate de profiluri de formare specializate (formare privind standardele armatei SUA, „Gerkin-protocol“ Servicii de incendiu în SUA, serviciile BSV-test în mareșali federale din SUA, etc), încărcați rezultatele de formare în serviciu on-line Livestrong, componentă de divertisment utilizând sistemul iPod / iPhone / Nike + iPod, multimedia orientate de fitness on-line Netpuls de servicii și tehnologie revoluționară de video interactiv "peisaj ™ virtual" (virtual Active ™) într-o colecție globală fără fir În operațiune de integrare a datelor Asset Management ™ cu o varietate de dispozitive mobile bazate pe IOS și Android și acces la internet.

 Gerkin), regimul Serviciului Federal Marshal al Statelor Unite (PEB), 1 dependent de puls.

Caracteristici software speciale: colectarea de date a stării simulatorului (WI-FI-router Asset Management ™ -> Johnson WEB online).

   Construcția rezistentă la uzură și vopsire în două straturi

   Motor: 5,0 cai putere Dynamic Response Drive System ™ (curent alternativ)

   Pânza de rulare: dublu strat Habasit  

   Reglarea înclinării: electrică

   Puntea: 25 mm acoperită cu parafină  de ceară Ultimate Hard Wax

   Sistemul de amortizare: Ultimate Deck System

   Măsurarea ritmului cardiace: senzori ,se combină cu POLAR

   Consola: ecran tactil de 15 inch  (FitTouch) color multimedia TFT-LCD Vista Clear display.

   Considerații consolă: viteză, timp, distanță, calorii, calorii / oră, puls, unghi, unități metabolice, Watți.

   Specificațiile programelor: mod manual, dealuri, 5 km., ardere de grăsime, modul armatei americane (PFM), modul  al USA Navy, modul PRT al forțelor aeriene americane, modul Marine Corps US Marin PFT), regimul Serviciului de Pompieri al Statelor Unite (Protocolul Gerkin), regimul Serviciului Federal Marshal al Statelor Unite (PEB), 1 programă dependent de puls.

   Caracteristici software speciale: colectarea datelor privind starea simulatorului (WI-FI-router Asset Management ™ -> Johnson WEB online)

   Multimedia: reproducerea canalelor de difuzare

   Integrare: USB (actualizare software), IPod / IPhone / Nike + IPod, Audio / Video IN (RCA), TV IN (RF), Ethernet RJ45, WI-FI, CSAFE-FitLinxx ™

  Alegerea limbii după dorință

  Ventilotor pentru un confort maximal

  Roți de transport 

Caracteristici tehnice

Greutatea maximală a utilizatorului 182 kg

Viteza de la 0,8-24 km

Puterea motorului: 5,0 cp

Unghiul de inclinație: 0 – 15%

Suprafață de rulare: 56 x 152 cm

Număr de programe: 11

Dimensiuni (lungime,lățime, înălțime ): 215 x 93 x 161 cm

Masa 181 kg

Producator. Johnson Health Tech, Statele Unite ale Americii

Țara producător Taiwan