Elliptic aparat Horizon Fitness Endurance 3
Producator : Horizon Fitness
Disponibilitatea : nu
1 lei
149 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Inventatorul aparatelor eleptice Horizon Fitness  prezintă următoarea actualizare a celei mai populare serii aparatelor eleptice Endurance. Inima Horizon Endurance 3 (2013) este un concept unic brevetat a carcasului,  SixStar CertifiedT de o inventare proprie, ce include șase tehnologii brevetate diferite, celor mai bune din industrie fitness, cu o biomecanică ideală a mișcării.

ZEROgapT.Distanța dintre pedale este redusă la zero (luând în considerare traiectoriile disjuncte). După cum știți, în timpul mersului pe jos, distanța dintre pasuri este de obicei de 120-150 mm, și în mod considerabil scăde în timpul alergatului,deoarece aparatele eleptice au ca bază mișcările de alergat, distanța dintre pedale ar trebui să fie de asemenea cît mai mici posibil. Carcasul aparatului patentat SixStar CertifiedT oferă o distanță zero între pedale și distanța directă dintre picioare (Q-Factor) și este de 43 mm astfel vectorul de forță este de 90 de grade față de axe - aceasta este poziția optimă în antrenamente în ceea ce privește eficiența și siguranța. 

STRAIGHTupT.Corpul este strict în poziție verticală ,carcasul aparatului SixStar CertifiedT simulează starea naturală în timpul funcționării, fixând rigid poziția verticală a corpului. Pentru aparatele eliptice acest lucru este principial deoarece o poziție incorectă a corpului mai ales o înclinație excesivă în față nu numai că reduce eficacitatea generală a antrenamentului, dar și supraîncărcarea articulațiilor a  genunchiilor și gleznelor ce suferă de obicei.

FLATellipseT. Tehnologie responsabilă de traiectoria mișcărilor sunt folosite cele mai bune soluții anterioare în biomecanica elipselor Horizon - bioradiusul PerfectStrideT și axele variabile ale A.P.S.T. FLATellipseT ce combină mișcările ajustate biomecanic ale pedalelor, ergonomia corectă a poziției pașilor față de pedale, lungimea treptelor și pozițiile pedalei care sunt optimizate unul față de celălalt. O caracteristică importantă a FLATellipseT este păstrarea aceleiași intensități pe întregul ciclu de mișcare (nu există așa-numitele "zone moarte").

IDEALfitT. Pîrghiile sunt configurate pentru orice utilizator. Majoritatea producătorilor proectează pîrgiile pentru un utilizator mediu. Adesea, utilizatorii ale căror statura se deferă de un utilizator meduu se simt incomod în timpul antrenamentului și nu observă efectul corespunzător după. Pîrghiele carcasului SixStar CertifiedT sunt concepute special ținând cont de diferența de statură și de complecția utilizatorilor.

SUREstepT.Înălțimea redusă a poziției de start. Pentru a lua poziția de start, trebuie să urcați doar la înălțimea 24,5 cm. Acest lucru  este confort pentru persoanele cu statură mică, dar și de asemenea reduce probabilitatea de traume în timpul opririlor de urgență. În plus, înălțimea scăzută a poziției de start asigură o mai mare stabilitate a aparatului.

SMOOTHpulleyT.Pârghiile aparatelor eliptice Horizon sunt construite în mod tradițional folosind bucșe ( rulmenți de alunecare). Soluțiile nodale complexe de înaltă calitate, bazate pe bucșe suedeze AB SKF, permit o mai bună alunecare decât cele tradiționale, păstrând în același timp o îmbinare fiabilă pentru mult mai mult timp

Endurance 3 oferă alte soluții de înaltă tehnologie. Există un sistem de încărcare electromagnetică fără contact testat de timp ECBT și un sistem fără zgomot silențios QuietGlideT.Este o soluție fără compromis în ceea ce privește calitatea mișcării - absența părților de frecare asigură o netezime unică a trecerii de la un nivel la altul fără zgomot.Lungimea treptei este optimă pentru utilizator este de 457 mm, 9 programe instalate sunt capabile sa rezolve orice sarcini ale utilizatorilor - de la antrenament la viteza si rezistenta pînă la pierderea în greutate si intarirea sistemului cardiovascular. Tehnologia inovatoare brevetată "Goal CenterT" vă permite să acumulați datele de antrenament și să le evaluați fără a utiliza grafice sau jurnale de hârtie.Multimedia este reprezentată  pentru CD / MP3 și difuzoare cu sunet de înaltă calitate.Ventilatorul instalat în consola este un lucru indispensabil în zilele fierbinți de vară.

Horizon Endurance 3 este un produs al concernului american Johnson Health Tech. Este singurul producător de echipamente  de fitness pentru domiciliu din lume -ce începe cu ideea produsului, apoi dezvoltarea tehnică, biomecanică până la fabricarea la fabricile proprii 

Caracteristici

Carcasul: SixStar CertifiedT.

Sistemul de intensitate: ERU fără contact, electromagnetic

Numărul de nivele de încărcare: 16

Volant: 7 kg. Unitate silențioasă QuietGlideT

Nodul pedalelor: Trecomponent cu optimizare pentru tehnologia FLATellipseT bioradius.

Pedale:  anti-alunecare,regularea dimensiunii

Distanța dintre pedale: 0 mm. (Supermall Q-Factor E.S.Q.F.T cu o distanță între picioare de 43 mm)

Lungimea pasului: 457 mm

Înălțime pedalei: 254 mm. (Poziția inițială)

Mânere: IDEALfitT

Măsurarea frecvenței cardiace: senzori , receptor polar

Consola: Ecran LCD alb-negru fișaj de 5,6 inci

Considerații citite: profil, cale, timp, distanță, viteză, calorii, nivele, puls, Watts.

Specificații programelor: mod manual, intervale de mare viteză, intervale de vârf, pierdere în greutate, întărire musculară, teren muntos, traseu, 1 Watt-fix, 1 puls-dependent

Caracteristici software speciale: Centrul de date Center CenterT cu memorie personală de antrenament.

Multimedia: Difuzoare încorporate

Integrare: Intrare pentru CD / MP3

Ventilator: Da.

Alimentare: rețea 220 V

Caracteristici tehnice

Clasa echipamentului: pentru domiciliu

Tip de sarcină: electromagnetică

Greutatea maximă a utilizatorului: 136 kg

Număr de programe: 9

Programe dependente de puls: da

Dimensiuni deschis: 187 x 62 x 168 cm

Greutate: 71 kg

Producător:Johnson Health Tech USA