Connexus Perimeter
Cod produs : #9332
Disponibilitatea : la comanda
86 056 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Complexul sportiv Perimeter Connexus se montează pe perete ocupă minimum spațiu și permite să utilizați o gamă largă de exerciții funcționale. Potențialul nelimitat de antrenament vă permite să adăugați următoarele accesorii: bară fixă, mînere, TRX, funie, halteră, lente de cauciuc, e posibil de utilizat mingi cu greutăți.

Ideal pentru antrenamente funcționale cu mai mulți utilizatori ce efectuează o gamă largă de exerciții. Perimeter Connexus oferă proprietarilor de cluburi o extindere practică nelimitată, varietate de puncte de atașare, gamă largă de accesorii și modalități de antrenament.

Mânere ajustabile pentru antrenament

Dispozitivele atașate ale sistemului Connexus se eliberează cu ușurință între exerciții și includ o gamă largă de accesorii, inclusiv benzi, saci de box, curele TRX și multe altele pentru versatilitatea antrenamentului.

Bară orizontală reglabilă

Bara orizontală reglabilă cu o prindere amortizată permite puncte de ancorare joase, medii și înalte.

Straight Pull-up Bar

Bara de tracțiune dreaptă are o manjetă de confort, poate servi de asemenea, ca un punct de ancorare a frânghiei de luptă.

Panou funcțional vertical pentru mingi cu greutăți.

Împărțită în trei zone de antrenament (joasă, mijlocie și înaltă), poate fi folosită cu bile de slam și o mare varietate de bile medicinale pentru a îmbunătăți programele de antrenament funcțional.

Tablă magnetică opțională

Placă magnetică permite publicația informației despre antrenamente, are un slot de depozitare pentru cretă, telefon sau o tabletă.


Specificații tehnice

Greutate 218 kg / 481 lbs

Dimensiuni (L x Î x L) 275 x 158 x 241,5 cm / 108 "x 62" x 95 "

PRODUCĂTOR MATRIX USA