Platformă pentru para de box
Producator : REEBOK
Cod produs : #927
Disponibilitatea : nu
593 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Platforma pentru para de box NT-BX05. Para de box este un dispozitiv de antrenament simplu, ce consta dintr-o minge cu forma de para ce se umfla cu aer și un sistem de prindere catre capul mai ingust si o platforma rotunda prinsa pe un suport.

Aceasta para de box se prinde de un sitem de antrenament cu placa de lemn, paralel cu solul numit platforma pentru para de box. In momentul lovirii perei de box, paraloveste placa si revine, lovindu-se si de partea cealalta. Apoi para de box este lovita din nou.

Antrenamentul la para de box dezvoltă viteza, coordonarea, atentia, ritmul sportivului si practicantului de arte martiale. De asemenea, antrenamentul la para de box il invata pe sportiv sa tina mainile sus si imbunatateste coordonarea ochi-mana.

Platforma pentru para de box este compusa din doi suporti ce se prind pe perete Din acesti suporti pleaca doua breate ce se unesc in forma de unghi avand prinsa de verf o placa ce sustine placa de lemn . Pe placa se prinde cu suruburi un dispozitiv metalic de care se agata para. Intregul ansamblu poate culisa pe suportii din perete, putand regla astfel foarte usor inaltimea la care este asezata placa de box.