Microfon fără fir Samson AirLine 77 art. 578
Producator : Samson
Cod produs : #578
Disponibilitatea : este
17 255 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Samson AirLine 77 Headset Vocal - ajută să obțineți o adevărată plăcere de la sunet fără cablu, ceea ce oferă o libertate de mișcare totală.

Sistemul include transmițător pentru căști AH1 împreună cu receptor CR77.

Transmițătoarele Samson AirLine sunt echipate cu căști Samson QE Fitness sau Qv10e Vocal. Samson QE și Samson qv10e — setul cu cască sunt situate în partea din spate a capului. Transmițătorul este fixat direct pe setul cu cască, nu are fire, este comod și sigur în timpul discursurilor sau activităților de fitness de grup.

Setul cu cască Samson QE Fitness este ideal pentru instructorii de fitness care au nevoie să fie tot timpul în mișcare.

Samson AirLine 77 UHF Headset system funcționează pe baterii AAA , care oferă până la 14 ore de funcționare. Receptorul CR77 funcționează perfect cu toate transmițătoarele UHF AirLine.Datorită afișajului pe panoului frontal și a indicatorilor LED de înaltă frecvență audio și de înaltă frecvență, CR77 poate fi considerat drept cel mai bun sistem wireless. Circuitul său de control sintezat al frecvenței PLL  ține perfect semnalul, iar două antene reglate vă permit să efectuați diverse operații. Pe partea din spate se află un XLR echilibrat și ieșiri de 1/4-inch neechilibrate, ceea ce asigură flexibilitatea conectarii. În plus, cele două receptoare CR77 pot fi amplasate împreună într-un singur adaptor în 19" rake, care poate fi achiziționat separat.

Cu Samson AirLine 77 Headset Vocal, veți simți libertatea deplină de acțiune!