Banda de alergare G6260 Pioneer S2
21 639 lei
NEW
Disponibilitate : este
Banda de alergare G6473U F2W DUAL
36 528 lei
NEW
Disponibilitate : este
Bară fixă MULTI-GYM PRO
1 391 lei
NEW
Disponibilitate : este
Bicicleta fitnes JOY F5 art. 21044
10 699 lei
NEW
Disponibilitate : este
Bicicleta fitnes TOUR art. 21043
7 099 lei
NEW
Disponibilitate : este
Bicicleta Recumbent JOY R Max 7 kg
19 978 lei
NEW
Disponibilitate : este
STEPER TWIST S3033 HMS art.27881
2 813 lei
NEW
Disponibilitate : este
Stepper PX-Sport art.10244
1 484 lei
Disponibilitate : este
BANCA HIPEREXTENSIE PTP 618
8 763 lei
Disponibilitate : la comanda

Aparate sport pentru acasa in Chisinau 

Planificați în mod regulat să faceți sport acasă? În așa caz Vă vor ajuta aparate fitness pentru acasă. Principalele sarcine a cărora sunt - arderea grăsimii corporale, întărirea sistemului cardiovascular al corpului și dezvoltarea de mușchilor.

Înainte de a alege și de a cumpăra un aparat fitness pentru acasă, este necesar să înțelegeți scopul aplicației sale. Una - este practicarea sportului într-o sală de fitness, unde la dispoziția Dvs sunt diverse aparate fitness pentru toate grupurile musculare, și alta este cumpărarea unui aparat fitness pentru acasă, care necesită funcționalitate maximă și spațiu foarte limitat

De obicei, oamenii care cumpără aparat fitness au 2 motive:

1. Pentru slăbire. Pentru a slăbi rapid cele mai potrivite sunt aparate fitness cardio: benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete fitness și steppere. Ele sunt capabile să îmbunătățească sistemul cardiovascular și tonusul muscular, ajutând astfel la scăderea greutății.

2. Creșterea masei musculare. Pentru a atinge acest scop este necesar aparat fitness multifuncțional. Acest tip de aparat fitness este o soluție universală pentru creșterea masei musculare la domiciliu.

În magazinul nostru online găsiți o gamă largă de aparate fitness pentru casă și apartament, de la cei mai buni producători mondiali. Cumpărați ușor aparatul fitness mult dorit, pur și simplu adăugîndu-l în coș și plasînd comanda pe site-ul nostru.