Mat masaj AKM09 GREEN art.29434
Producator : HMS
Cod produs : #29434
Disponibilitatea : nu
708 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

AKM09 este un covor de acupresiune. Un instrument excelent și eficient pentru relaxare și scăpare de durere. Utilizarea sa vă permite să scăpați de tonusul muscular, să îmbunătățiți circulația sângelui și, de asemenea, să stimulați secreția de endorfine. Efectele de salvare ale utilizării covorașului vor fi resimțite nu numai de persoanele cu dureri de spate sau dureri de cap, ci și de cei care suferă de insomnie.

Covorul are până la 8640 de vârfuri de plastic, ceea ce dă același număr de puncte de presiune. Vârfurile sunt amplasate pe prize special conturate. Un număr atât de mare de vârfuri și densitatea corectă a prizelor ne oferă o presiune optimă asupra corpului.

Perna pentru covor este detașabilă, astfel încât să o putem spăla cu ușurință.

AKM09 poate fi utilizat în mai multe moduri. Punând-o pe pământ și așezând-o pe ea, ne vom oferi un masaj perfect pentru spate. Dacă stăm pe ea, ne vom masa picioarele. Masajul este posibil și în timpul ședinței, când punem covorașul pe un scaun. Covorul este foarte confortabil și îl puteți lua cu dvs. oriunde.

Un covor de acupresiune este un instrument util și sănătos, al cărui efect pozitiv ar trebui să intereseze pe oricine, indiferent de vârstă sau sex.

Culoare: Verde-Alb
Material: Bumbac, Poliuretan, ABS, Plastic
Dimensiuni: 66 x 41 x 2 cm
Numărul de puncte de vânzare: 180
Numărul de vârfuri pe soclu: 48
Numărul total de puncte de masaj: 8640
Kit Greutate: 0.4 kg