Trambulina fitness cu maner LivePro LP8250B/BK art. 41383
Producator : LiveUP
Cod produs : #41383
Disponibilitatea : este
1 903 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Trambulina Livepro cu mâner este alternativa perfectă pentru exerciții active acasă. Construcția sa robustă din oțel și designul sigur oferă încredere în timpul antrenamentelor.

Avantajele:

  • Cadrul și picioarele sunt realizate din tuburi de oțel rezistente la rugină și durabile, iar plăcuțele de protecție din cauciuc de pe cele șase picioare de susținere previn alunecarea și oferă stabilitate.
  • Banda de latex foarte elastică este durabilă și poate rezista la sarcini grele, în timp ce plasa din poliester de calitate garantează durabilitatea. Trambulina cu mânere Livepro îmbunătățește flexibilitatea și coordonarea, minimizând impactul asupra articulațiilor. Mânerul reglabil vă permite să îi reglați înălțimea pentru un confort maxim.
  • Fără arcuri metalice și cu ajutorul benzilor de cauciuc, trambulina Livepro oferă o senzație de săritură moale și receptivă, adăugând energie antrenamentului. Cu diametrul său de 100 cm și înălțimea picioarelor de 20 cm, oferă suficient spațiu pentru o varietate de exerciții.
  • Plăcuțele de cauciuc antiderapante fiabile de pe picioare garantează siguranță și stabilitate chiar și în condiții de exerciții intense.

Material: Oțel, Poliester, Cauciuc.
Greutate: 7,5 kg.
Diametrul tubului rotund: 28 mm.
Diametrul trambulinei: 100 cm.
Diametrul piciorului de susținere: 25 mm.
Înălțimea suportului: 20 cm.
Înălțime reglabilă a mânerului: 85 până la 113 cm.
Greutatea maximă a utilizatorului: 100 kg.