Fitball massage LiveUp LS3569/RD 65 cm art. 41397
Producator : LiveUP
Cod produs : #41397
Disponibilitatea : este
271 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Massage Fitball LiveUp este asistentul dvs. de încredere în obținerea unui corp sănătos și armonios. Cu sistemul său inovator Anti-burst, vă garantează siguranța atunci când îl utilizați. Chiar și în cazul unei înțepături sau tăieturi, mingea se dezumflă încet, nu se sparge și reduce în siguranță presiunea, oferindu-vă protecție maximă.

Vârfurile unice de cauciuc de pe suprafața mingii o fac ideală pentru masaj și pentru combaterea celulitei. Ajută la întărirea corpului, la arderea excesului de calorii și la întărirea pielii, lăsând pielea netedă și fermă.

Fitball-ul Massage LiveUp  nu este doar un echipament sportiv, ci și antrenorul tău personal și terapeutul tău de masaj într-o singură sticlă. Folosiți-o în centrul de fitness sau în confortul casei dumneavoastră. Este ideal pentru antrenamentul cu copiii, pentru relaxarea după o zi grea sau pentru menținerea tonusului muscular în timpul sarcinii.

Fabricată din policlorură de vinil (PVC) de înaltă calitate, această minge de fitness este rezistentă și durabilă, putând susține până la 100 kg.

Diametru: 65 cm.