Despre noi

Istoria echipei Power Team


Istoria echipei Power Team datează din 2001. Obiectivele principale ale companiei au fost oferirea sportivilor  alimentație sportivă de la cei mai buni producători de calitate, accesorii și echipamente profesionale  pentru fitness de la cei mai renumiți producători de calitate,  precum și  proiectarea construirea terenurilor de joacă pentru copii, terenuri de sport de toate tipurile și pentru toate vârstele. 

Principala idee și sloganul al companiei noastre, de a procura bunurile numai de la fabrica producătorului, ocolind intermediarii. Deoarece numai în acest fel a fost posibil să se asigure cel mai bun preț pe piață și absența produselor false. 

Activitatea companiei noastre este împărțită în trei secțiuni principale - nutriție sportivă, echipament sportiv, terenuri pentru copii și sport.Echipament sportiv


Din 2001, Power Team a fost lider în furnizarea echipamentelor profesionale în Moldova și oferă echipamente și accesorii pentru fitness de la cei mai buni producători. 

Suntem angajați în furnizarea, instalarea și întreținerea echipamentelor de branduri, cum ar fi Matrix, Impulse, Ziva, Px-Sport, True Fitness, Panatta Sport, Star Trac, Life Fitness, Interatletika, Keiser, Reebok, Concept2, Le Mond Fitness, Iron Grip și multe altele.

Timp de 14 ani, am amenajat aproape toate centrele de fitness din Republica Moldova, și dacă vă decideți pentru a deschide centru de fitnes, sau modernizarea echipamentului  în clubul său actual, avem deosebita plăcere de a împărtăși experiența noastră  și de a ajuta să alegeți cel mai bun echipament. 

Noi furnizam echipamente direct de la producător, instalînd și luând în considerare toate standardele, pe viitor echipa noastra de specialiști competenți vă oferă o consultarea cu privire la diverse aspecte ale funcționării clubului.


Doar cu noi aveți posibilitatea de a procura echipamentul în rate fără dobândă, precum și în credit la doar 5% pe an. 

Cu programul Buy Back în compania noastră, aveți posibilitatea să schimbați echipamentul vechi la achiziționarea pe cel nou. În depozitele noastre există tot timpul echipamente pentru amenajarea completă a 2 cluburi de fitness,  ce ne permite să instalăm echipamentul în cel mai scurt timp posibil. Noi avem grijă de clienții noștri și de aceea nu le putem permite să ne aștepte.


În stoc avem echipamente noi și inventar second-hand, toate categoriile:

Echipamente cardio: 

Benzi de alergare, biciclete eliptice, bicicletele  orizontale și verticale,baicuri, aparate de vîslit, stepper.

Aparate fitnes:

Aparate fitnes cu greutăți,prese fitnes și suporturi, haltere olimpice , gantere hexagonale și rotunde, greutăți, cleme, accesorii pentru gimnastică și diverse aparate pentru fitnes.

Echipamente pentru aerobică, pilates și antrenamente funcționale: 

Platforme aerobică, svere pentru aerobică, amortizoare, mingi de sport,benzi elastice pentru pilates, bile pilates, bucle TRX, covorașe pentru aerobică și yoga și alte echipamente pentru studiile de pilates și aerobică.

Echipament pentru aqua aerobică: 

Centuri acvatice, gantere acvatice, biciclete acvatice, nudle și altele.

Saltele speciale: 

Pentru aerobică și arte marțiale, pentru zone de greutăți libere, tatami.


Avem un contract exclusiv cu Polar și suntem singurul distribuitor oficial al monitoarelor de frecvență cardiacă Polar. Calitatea ceasurilor de sport produse în Finlanda este cunoscută în întreaga lume și se bucură de încrederea sportivilor profesioniști și fanilor sportului. Cu monitoarele de frecvență cardiacă Polar veți putea să vă controlați pulsul, consumul de calorii în timpul antrenamentului, să aflați cât grăsime ați "ars" în timpul ultimului antrenament, să efectuați o analiză detaliată a antrenamentului.


Nu aveți nevoe să așteptați, veniți și procurați. Vom face succesul afacerii dvs. de fitness o afacere de succes.