Emisfera de echilibrare LivePro Bosu LP8211/BU art. 41384
Producator : LiveUP
Cod produs : #41384
Disponibilitatea : este
1 874 lei
Cantitate
în Chișinău:
masa mai mică de 50 kg - 50 lei
peste 50 kg - 200 lei
în Moldova: 8 lei pentru 1 km
Disponibilitatea:
in internet-magazin
pe str. Cojocarilor 13

Descrierea

Emisfera de echilibrare LivePro Bosu este un echipament versatil conceput pentru a dezvolta echilibrul, a întări mușchii și a îmbunătăți coordonarea. Poate fi folosită pentru a sta în picioare, a sări și a face flotări, precum și pentru sarcini mai îndrăznețe. Nu numai că îmbunătățește coordonarea și tonusul muscular, dar ajută și la întărirea grupurilor musculare majore.

Designul emisferei asigură o fixare sigură pe suprafață datorită celor 18 șuruburi și 6 plăcuțe antiderapante. Textura sferică a suprafeței împiedică alunecarea, asigurând siguranță și stabilitate în timpul antrenamentelor.

Tubul de tensiune cu cataramă vă permite să vă antrenați cu greutăți suplimentare, ceea ce face ca exercițiile să fie mai eficiente și mai intense. Vă ajută să vă antrenați fiecare parte a corpului fără a vă risca sănătatea și articulațiile.

Datorită versatilității și funcționalității sale, emisfera de echilibrare va deveni un asistent indispensabil atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru persoanele care duc un stil de viață activ.

Material: PP, PVC.
Diametru: 62 cm.
Greutate: 5,2 kg.
Dimensiune: 61,5x22cm.
Accesorii: Pompă, 2 espadrile